Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny
Teater och underhållning

Schyffert Forever

Köp biljett (Öppnas i ett nytt fönster)Kahlo

Lite oväntat kan man säga att den nya standup-turnén “Schyffert Forever” blir av tack vare Iggy Pop.

– Jag hade inte kört standup på fem år och satt på tåget och lyssnade på gammal Iggy Pop – “Lust for Life”, “1969”, “The Passenger”. Så slog det mig att så här kan man också göra standup. Bara kul och glatt och enkelt. Så det blir old school den här gången! säger Henrik Schyffert och fortsätter:

– Jag tänkte försöka reda ut varför jag är så avundsjuk på Bianca, hatar förstagångsföräldrar och hur jag blev borgare när jag insåg att man kan få ALL glass själv! Och så blir det skämt om bland annat cylinderhattar, bakelithögtalare, tjej-sms och konsten att ligga som en vasaloppsåkare. Välkomna!

Henrik Schyffert har en bredd få andra i Nöjessverige kan mäta sig med. Förutom att kunna titulera sig komiker, regissör, manusförfattare och skådespelare har han även en bakgrund som tv-chef, rockmusiker, filmproducent och radioproducent.

Som komiker ligger Henrik bakom några av Sveriges största humorsuccéer på scen, till exempel “I manegen med Glenn Killing”, “The 90’s – ett försvarstal”, “Big Comedy”, “Ljust & fräscht”, “Standup med Gustafsson och Schyffert”, “Ägd” och “Var inte rädda”. 2016 utsågs han till Årets manliga komiker.

Han är också en av grundpelarna i de hyllade humorgängen “Hassan” och “Killinggänget” – idag med kultstatus tack vare produktioner som “Nilecity 105,6”, “Fyra nyanser av brunt”, “Drömmen om Herrön” och åtskilliga busringningar.

2020 debuterade Henrik som långfilmsregissör med “Spring Uje Spring” som belönades med tre guldbaggar nästföljande år, bland annat för Bästa film. Han har även hyllats för flera av sina tv-serier, såsom “Allt faller”, “Alla är fotografer”, “Landet brunsås” och “Vi i Villa”.

Praktisk information

Linköping Konsert & Kongress öppnar: 18:00
Biljettkassan är öppen: 18:30-19:30
Insläpp till evenemanget: 19:00
Evenemangsstart: 19:30
Längd: 90 minuter
Paus: Nej

För en trevlig stund innan showstart!

umgås i vår lounge på Linköping konsert och Kongress

Unna dig något gott att äta och dricka innan din föreställning börjar. Hos oss hittar du matigare tilltugg, trevligt fika och barer med fullständigt sortiment. Välkommen in för något gott!

Vi är ett kontantfritt hus, så endast kortbetalning gäller.

Övrig information

Hitta till Linköping Konsert & Kongress

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Du kanske också gillar

Dagliga kryssningsturer med M/S Wasa Lejon sträckan Berg - Borensberg sommartidDagliga kryssningsturer med M/S Wasa Lejon sträckan Berg - Borensberg sommartid

Guidningar & kryssningar

Dagstur på Göta Kanal med M/S Wasa Lejon: Berg – Borensberg
  • , fler datum finns
Vårens Östgötadagar 18-19 maj 2024Vårens Östgötadagar 18-19 maj 2024

Teater och underhållning

Vårens Östgötadagar 2024
Affisch för Riddarspelen på Ekenäs slott 2024 den 18-19 maj i Linköping.Affisch för Riddarspelen på Ekenäs slott 2024 den 18-19 maj i Linköping.

Teater och underhållning

Riddarspelen på Ekenäs slott

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Missa inte vad som händer i Linköping!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få tips och inspiration om evenemang.

Oops! Det verkar som att du glömt att ange vilken stad du bor i. Vänligen fyll i din stad så att vi kan fortsätta.

Tryck på länken för att läsa vår integritetspolicy För att vi ska kunna behandla din anmälan behöver du godkänna vår integritetspolicy.

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping